Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.comlunes, 9 de agosto de 2010

Gran moment! / Gran momento!

La silueta del Pol ja està llesta i enviada! Ara és un gran moment. Tinc la mateixa impaciència que la mare que l'espera.

Sempre ho dic, m'agradaria veure les cares de les persones quan obren els meus paquets. Compreu quan ja sabeu quin és el meu estil, us faig un esboç ... peró us asseguro que no té res a veure la foto amb el treball. Naturalment és molt millor!

No us ensenyo les fotos perque primer l'ha de veure la mare.

Ja us diré!
*****
La silueta del Pol ya está lista y enviada! Ahora es un gran momento. Tengo la misma impaciencia que la madre que lo espera.

Siempre digo, que me gustaría ver las caras de las personas cuando abren mis paquetes. Comprais cuando ya conoceis mi estilo, os hago un esbozo ... pero os aseguro que no tiene nada que ver la foto con el trabajo. Naturalment es mejor!

No os enseño aún las fotos porque primero lo ha de ver la madre.

Ya os diré!