Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.commiércoles, 22 de septiembre de 2010

3D?

Que vol dir 3D?

Els bastidors en els que pinto són d'un gruix especial (el lateral), de 3,8cms (normalment la mida dels quadres pintats que trobem al mercat són d'un gruix d' 1,9cms). Aquests bastidors només es troben en botigues especialitzades en material de belles arts i no, no es poden trobar a botigues de material escolar i tampoc als "xinos" (de moment!).

Personalment trobo que no hi ha punt de comparació d'una mida a l'altre, el quadre queda molt més bonic, elegant i fí!

Resposta per la Montse, que comparteixo amb vosaltres.
*****
Que quiere decir (3D)?

Los bastidores en los que pinto son de un grosor especial (el lateral), de 3,8cms (normalmente la medida de los cuadros que encontramos en el mercado son de un grosor de 1,9cms). Estos bastidores solo se encuentran en tiendas especializadas en material de bellas artes y no, no se encuentran en tiendas de material escolar y tampoco en los "chinos" (de momento!).

Personalmente encuentro que no tiene punto de comparación de una medida a la otra. El cuadro queda mas bonito, elegante i fino!

Respuesta para Montse, que comparto con vosotras.