Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.comjueves, 9 de diciembre de 2010

Uns quants més! / Unos cuantos mas!

Aquests models no els heu vist, són nous. Us heu fixat en el canto del quadre de la nena que salta a la corda? Hi ha la lletra d'una cançó de corda!
Degut a les repeticions de quadres que m'esteu demanant, aquests no els penjaré per no ser repetitiva! Acabo de fer 4 campanetes!!! Si els voleu veure penjats (a les compradores), us animo a enviar-me la foto del quadro a la paret de les habitacions!
*****
Estos modelos no los habeis visto, son nuevos. Os habeis fijado en el canto del cuadro de la niña que salta a la cuerda? Es la letra de una canción de cuerda!
Debido a las repeticiones de cuadros que me estais pidiendo, estos no los colgaré para no ser repetitiva. Acabo de hacer 4 campanitas!!! Si los quereis ver colgados (a las compradoras), os animo a enviarme la foto del cuadro en la pared de las habitaciones!
Mides/Medidas: 40x40 (3D)