Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.comjueves, 3 de marzo de 2011

Mural de Pirates/Piratas!
L'habitació del Kim!!!! Aqui teniu l'inici del projecte i el resultat final. Tot i que la mare no volia el fons blau (cel i mar), trobo que ha quedat molt divertit!
Particularment crec, en els murals, és on es veu el talent d'un/a pintor/a ja que el treball amb la mà a l'alça no és fàcil. No he utilitzat plantilles. La meva inspiració vé de qualsevol objecte, llibre, dibuixos de la tele.... Per exemple, us sona aquest vaixell? El meu fill el té similar i és el barco pirata d'uns ninos petits!
Us agrada? Als pares del Kim els hi encanta!
*****
La habitación del Kim!!!! Aquí teneis el inicio del proyecto y el resultado final. Todo y que la madre no quería el fondo azul (cielo y mar), ha quedado muy dibertido!
Particularmente opino, en el mural, es donde se ve el talento de un/a pintor/a ya que el trabajo con la mano alzada no es fácil. No he utilizado plantillas. Mi inspiración viene de cualquier objeto, libro, dibujos de la tele.... Por ejemplo, os suena este barco? Mi hijo lo tiene similar y es el barco pirata de unos muñecos pequeños!
Os gusta? A los padres del Kim les encanta!