Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.com



domingo, 3 de junio de 2012

Exposició / Exposición

Quina sorpresa aquest divendres, quan rebo una trucada que m'informa que era el meu mes! A que em refereixo? Doncs que desprès de 2 anys, ens havia arribat el moment d'exposar els nostres treballs en una cafeteria de la nostre ciutat que cada mes, cedeix l'espai a un artista de la comarca. Estava encantada (sincerament ho havia oblidat!), però ... i que carai exposariem si ultimament no donem a l'abast i no teniem estoc!!!!!! Ens va tocar treballar de valent!!! La cafeteria ... l'Aroma, a la ciutat de Manresa. ***** Qué sorpresa este viernes cuando recibo una llamada que me informa que era mi mes! A qué me refiero? Pues que después de 2 años, nos habia llegado el momento de exponer nuestros trabajos en una cafeteria de nuestra ciudad que cada mes, cede el espacio a un artista de la comarca. Estaba encantada (sinceramente lo habia olvidado!), pero ... que ibamos a exponer si ultimamente no damos para mas y no tenemos estoc!!!!! Nos toca trabajar de valiente!!! La cafeteria ... l'Aroma, en la ciudad de Manresa.