Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.comviernes, 27 de julio de 2012

Aishhh ... com m'agraden! / Aishhh... como me gustan!

Ja fa uns mesos vam decidir no publicar els quadres que repetiem per agilitzar una mica la navegació pel nostre blog i només informar-vos de les novetats... No em puc estar de penjar aquests 2 quadres que hem fet moltes i moltes vegades, però que sempre ens encanta fer-los. Tenen poquets detalls comparats amb altres, però el dibuix omple el bastidor sense necessitat de res! ***** Hace unos meses decidimos no publicar los cuadros que repetiamos para agilizar un poco la navegación por nuestro blog y solo informaros de las novedades... No puedo resistir de colgar estos 2 cuadros que hemos hecho muchas y muchas veces, pero que siempre nos encanta hacerlos. Tienen pocos detalles comparados con otros, pero el dibujo llena el bastidor sin necesidad de nada!