Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.com



miércoles, 16 de enero de 2013

Claudia la ballarina / la bailarina

Aquest és un dels quadres que més èxits tenen i sempre, sempre, és rosa. Des de la primera vegada que al vam pintar fins ara hi han hagut alguns canvis, és un quadre a primera vista senzill, però ... sobre el fons gris hi han unes estrelletes de pedreria amb relleu, a vegades roses, a vegades plata ... el tutú, es un super tutú, li pots donar el volum que vulguis ja que són 4 capes de faldilleta ... i el nom? amb purpurina! Queda realment preciós!!! / Este es uno de los quadros que mas éxito tienen i siempre, siempre, es rosa. Desde la primera vez que lo pintamos hasta ahora han habido algunos cambios, es un cuadro a primera vista senzillo, pero ... sobre el fondo gris hay unas estrellitas de pedreria con relieve, a veces rosas, a veces plata ... el tutú, es un super-tutú, le puedes dar el volumen que quieras ya que son 4 capas de faldita ... y el nombre? Con purpurina! Queda realmente precioso!!!