Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.com



martes, 22 de enero de 2013

Escoç quadre nena / Esbozo cuadro niña


Aquest quadre al final no el van fer, al menys de moment no ens han fet la comanda. Ja tenia al cap els colors, tot i que al final ens van dir que seria en tons roses si ens el demanaven ... nosaltres l'hauriem pintat tot en tons pastels ... rosa, blau, verd, groc ... Potser el farem per alguna botiga de cara a la primavera!
*****
Este cuadro al final no lo hicimos, al menos de momento no nos han hecho el pedido. Ya tenia en la cabeza los colores, todo y que al final nos dijeron que seria en tonos rosas si nos lo pedian ... nosotros lo habríamos pintado en tonos pastel ... rosa, azul, verde, amarillo ... Tal vez lo hagamos para alguna tienda de cara a la primavera!