Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.commartes, 30 de abril de 2013

Luca el guitarristaQuan ens van dir un nen amb una guitarra elèctrica, vam pensar ... com fem un dels nostres nens, en tons suaus amb una guitarra elèctrica? Ràpidament vam descartar el nen amb una samarreta de ACDC o Ramones en color negre... Vam optar per customitzar la guitarra en tons suaus! Qué us sembla? Al client li va agradar molt!
*****

Cuando nos dijeron un niño con una guitarra eléctrica, pensamos ... como hacemos uno de nuestros niños, en tonos suaves y con una guitarra eléctrica? Rápidamente descartamos el niño con una camiseta de ACDC o Ramones en color negro ... Optamos por customizar la guitarra en tonos suaves! Que os parece? Al cliente le gustó mucho!