Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.comlunes, 13 de mayo de 2013

Del / de "El tarro de ideas" ... Adele AndersenAvui comparteixo aquest post de "El tarro de ideas" (soc gran seguidora!), mostra el treball d'una excel.lent fotògrafa Adele Andersen ... la meva ment treballa com la d'ella, a un nivell diferente, es clar!!!!

Deixeu-me que us expliqui, quan estic en plena inspiració pel meu proper quadro, penso amb els meus nens/nenes i amb el que poden estar fent o a quin lloc, com van vestits.... Imagino les imatges com aquestes fotos que podeu veure i després les portem al bastidor!!!!

Si voleu veure més... http://eltarrodeideas.wordpress.com/
*****

Hoy comparto este post de El tarro de ideas (soy gran seguidora!), muestra el trabajo de una excelente fotógrafa Adele Andersen ... mi mente trabaja como la de ella, a un nivel diferente, claro!!!!

Dejadme que os explique, quando estoy en plena inspiración para nuestro próximo cuadro, pienso con nuestros niños/niñas y con lo que pueden estar haciendo o en que lugar, como van vestidos.... Imagino las imagenes como estas fotos que podeis ver y después las llevamos al bastidor!!!!

Si quereis ver mas... http://eltarrodeideas.wordpress.com/