Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.commiércoles, 22 de mayo de 2013

Dominiques Anunciata Pare Coll de ManresaEn motiu de la celebració de la "diada de les Missions de l'Anunciata", que té una finalitat lúdica i alhora solidària, fan com cada any la "tómbola solidaria".

Aquest any repetim i aportem a la tómbola un quadre nostre. Hem triat el de la nena senyoreta ... l'hem trobat molt adient!

Us animem mames (si si ... les de l'escola que ens seguiu), que compreu butlletes ja que sereu solidàries i us emportareu bons regals!!!

Pd. Demà us mostrarem les fotos de la tómbola!

*****

En motivo de la celebración de la "diada de las Misiones de la Anunciata", que tiene una finalidad lúdica i a la vez solidária, hacen como cada año la tómbola solidaria.

Este año repetimos y aportamos a la tómbola un cuadro nuestro. Hemos escogido el de la niña maestra ... lo encontramos muy adecuado!

Os animamos mamas (si si ... las del colegio que nos seguís), que compreis boletos ya que sereis solidàrias y os llevareis muy buenos regalos.


PD. Mañana os enseñaremos las fotos de la tómbola!