Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.com



lunes, 1 de julio de 2013

Comunió / Comunión


















Fà un parell de setmanes, vam preparar els sobres d'un recordatori de comunió i tot de detallets per la taula de "xuxes" que van fer pels petits.

Hace un par de semanas, preparamos unos sobres para un recoradtorio de comunión y todo de detallitos para la mesa de las "chuches" que hicieron para los pequeñajos.


















Amb la mare, que volia col.laborar ja que li feia molta il.lusió preparar ella els detallets de la comunió del seu fill, vam decidir "mig preparar-ho tot" i que ella acabés la feina!

Vam fer les mostres de totes les peces, i vam preparar un paquet amb tot el material que necessitaria per acabar-ho. Segur que s'ho va passar molt bé, que va quedar tot moníssim i que al nen i als convidats els hi va agradar molt!
*****

Con la madre, que queria colaborar ya que le hacía mucha ilusión preparar ella los detalles de la comunión de su hijo, decidimos "medio preparalo todo" i que ella acabse el trabajo!

Hicimos muestras de todas las piezas, y preparamos un paquete con todo el material que necesitaría para acabarlo. Seguro que se lo pasaron muy bien, que todo quedó monísimo y que al niño y a los invitados les gustó mucho!