Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.com



martes, 5 de noviembre de 2013

ADORABLE


Aquest és el nostre ós. A vegades surt més gran, més gras, ara rosa ara blanc ara marronet ... Mai és igual, però és únic.
Vam ser els primers en posar ossets de peluix en els quadres, sencer o només el cap. Avui dia es veu en molts quadres infantils. Com qué volem ser diferents, vam començar a fer-los nosaltres mateixos.
Al principi no ens acabaven d'agradar, perquè naturalment no son perfectes, però just en aixó és on té el seu encant.
A dia d'avui podem dir ... que estem encantats amb el nostre osset!
*****
Este es nuestro oso. A veces sale más grande, más gordete, ahora rosa ahora blanco ahora marroncito ... Nunca es igual, pero es único.
Fuimos los primeros en poner ositos de peluche en los cuadros, enteros o sólo la cabeza. A día de hoy se ven en muchos cuadros infantiles. Como que queremos ser diferentes, empezamos a hacerlos nosotros mismos.
Al principio no nos acababan de gustar, porque naturalmente no son perfectos, pero justo en eso es donde hay el encanto.
A día de hoy podemos decir ... que estamos encantados con nuestro osito!