Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.commartes, 12 de noviembre de 2013

Quadre / Cuadro infantil XXL


La mida d'aquest quadre és de 60x60 (lateral ample) i és la mida standar més gran que fem. Els colors, tal i com ens va demanar la clienta, blanc, crema i gris.

La medida de este cuadro es de 60x60 (lateral ancho) y es la medida más grande que hacemos. Los colores, tal y como nos pidió la clienta, blanco, crema y gris.Us heu fixat en els detalls que hi ha? / Os habeis fijado en los detalles que hay?


Les fotos dels quadres, ja siguin de la mida que sigui, a les fotos sempre es veuen iguals i per aixó aquesta vegada hem posat una cinta mètrica!

Las fotos de los cuadros, sean de la medida que sea, en las fotos siempre se ven iguales y por eso esta vez hemos puesto una cinta métrica!