Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.comlunes, 24 de marzo de 2014


Nous projectes...
Últimament tenim les xarxes socials una miqueta abandonades! Molta feina i nous projectes no ens deixan gaire espai per molt més!
Les entregues s'allargaran durant un temps, una miqueta més .. estem entre el mes i mig i dos mesos. Només heu de ser una mica previsores a l'hora de fer la comanda.
Les comunions? Malauradament hem decidit agafar un parell d'encàrrecs que ja fa temps que van contactar amb nosaltres, peró cap mes. No podem assegurar l'entrega a temps!
Us anirem informan de les noves feines que estem realizant i mirarem de ser una mica regulars en fer els posts amb les vostres feines ... que sabem què us agrada veure-les aquí!
Gràcies a totes i perdó si no hem respós a les vostres preguntes!

Nuevos proyectos...
Últimamente tenemos las redes sociales un poco abandonadas! Mucho trabajo y nuevos proyectos no nos dejan mucho espacio para mucho más!
las entregas se alargan durante un tiempo, un poco más ... estamos entre el mes y medio y los dos meses. Sólo teneis que ser un poco previsoras a la hora de hacer el pedido.
Las comuniones? Con mucha penita hemos decidido coger un par de encargos que ya hace tiempo que contactaron con nosotros, pero ninguno más. No podemos asegurar la entrega a tiempo!
Os iremos informando de los nuevos trabajos que estamos realizando y miraremos de ser un poco regulares en hacer los posts con vuestros trabajos ... que sabemos que os gusta verlos aquí!
Gracias a todas y perdón si no hemos contestado a vuestras preguntas!