Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.comviernes, 26 de septiembre de 2014

No ens podem esperar! / No nos podemos esperar!No ens podem esperar! Si pugessim fer un café (em copio bizcocho de café de la vostre frase) us explicaríem com ens van donar un espai per decorar en el centre de Granollers de nuo dermoestètica (no el coneixeu? Aneu al que tingueu més proper ... son fantàstics!), com vam pensar què fer, què posar, què dibuixar...
Vull donar les gràcies al meu David per donar-me carta blanca i al meu pare, sense el qual res de merceta taller seria possible!
Ahhh ... i ara penso posar.me pesada i passar les fotos d'una en una perquè llueixin bé!

No nos podemos esperar! Si pudiesemos tomar un café (me copio bizcocho de café de vuestra frase) os explicaríamos como nos dieron un espacio en el centro de Granollers de nuo dermoestética (no lo conoceis? Id al que tengais más cerca ... son fantásticos!), como pensamos qué hacer, qué poner, qué dibujar...
Quiero dar las gracias a mi David por darme carta blanca y a mi padre, sin él cual nada de merceta taller seria posible!
Ahhh ... y ahora pienso ponerme pesada y pasar las fotos de una en una para que luzcan bien!