Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.comlunes, 14 de febrero de 2011

La Nora i el Biel!Ara fa uns dies vaig rebre una comanda de la Laura que em va agradar. Primer em va demanar per un aviador (d'aquests que tenen tant d'éxit) i un cop la vaig informar, es va personalitzar el quadre. Li agradaba el del cotxet passejant a una nena, el cabell i la vareta de la campaneta... I aquest ha estat el resultat! Un cop acabat i enviada la foto, em va dir que li agradaria el fons a topets ... i així ho vaif fer!
La Laura em va passar una foto de l'habitació del Biel (que ha de néixer) i els colors s'han triat segons els tons de l'habitació. La Nora (la germaneta) també és protagonista!
Espero Laura que agradi molt!
****
Hace unos dias recibí un pedido de la Laura que me gustó. Primero se interesó por el aviador (los que tienen tanto éxito) y una vez le informé, empezó a personalizar el cuadro. Le gustaba el del cochecito paseando a una niña, el pelo y la varita de la campanilla ... Y este es el resultado! Una vez acabado y cuando le envié la foto, me pidió los topitos en el fondo... y así lo hice!
Laura me pasó una foto de la habitación del Biel (que ha de nacer) y los colores se han escogido según los tonos de la habitación. Nora (la hermanita) también es protagonista!
Espero Laura que guste mucho!

Mides/Medidas: 60x40 (3D)