Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.comlunes, 14 de febrero de 2011

Unes quantes plaques de porta / Unas cuantas placas de puerta
Aquestes plaques de porta, están realitzades en fusta. Allà on hi ha el nom, és pintura de pissarra per posar-lo amb un guix (potser als peques els hi agradarà escriure el seu nom!)! Peró hi ha, a qui li agrada més el nom pintat, us ho deixo a la vostre elecció!
Aquestes plaques són personalitzables en nom, colors, tipus de roba ... si al nen li agradaria ser bomber, pues el pintem vestit de bomber ... a la nena li agradan les fades, princeses, ballarines ... cap problema!!!!
*****
Estas placas de puerta, están realizadas en madera. Donde hay el nombre, es pintura de pizarra para ponerlo con una tiza (tal vez a los peques les haga ilusión escribirlo ellos!)! Pero hay, a quién le gusta mas el nombre pintado, lo dejo a vuestra elección!
Esta placas son personalizables en nombre, color, ropa ... si al niño le gustaría ser bombero, pués lo pintamos de bombero ... a la niña le gustan las hadas, princesas, bailarinas ... ningún problema!!!!