Blogging tips

Més informació

Projectes personals, adaptats al vostre estil i cuidant tots els detalls.

Tots els treballs es poden personalitzar amb el nom del nen/nena, colors, mides, materials... Aquí trobaràs molts complements per decorar l'habitació dels petits!

Más información

Proyectos adaptados a vuestro estilo y cuidando todos los detalles.

Todos los trabajos expuestos se pueden personalizar 100% con el nombre del niño/a, colores, medidas, materiales... También encontrarás complementos para decorar lahabitación de los pequeños!


mercetanews@hotmail.comlunes, 14 de febrero de 2011

Una mica sobre merceta / Un poco sobre merceta


Fa un parell de mesos una important web orientada per als més petits (que si no l'heu visitat us aconsellem que feu una ullada a salirconpeques.com), va introduïr un enllaç de merceta. Ens van comentar que hi havia molt poca informació sobre que som i que fem, així que intentarem explicar-vos com va sorgir merceta i que és el que fa.

Com que la historia es remonta a fa sis anys, us direm que degut al molt temps i poc temps (contradictori, no?) del que disposem, ho haurem de fer mica en mica.

Per començar us deixem una foto d'un troç del nostre taller!

Aviat ... més!
*****

Hace un par de meses una importante web orientada a los mas pequeños (que si no la habeis visto os recomendamos que echeis un vistazo a salirconpeques.com), introdujo un enlace de merceta. Nos comentaron que hay muy poca información sobre que somos y que hacemos, así que intentaremos explicaros como surgió merceta y que es lo que hace.

Como que la historia se remonta a hace 6 años, y que debido al mucho tiempo y poco tiempo (contradictorio, no?) del que disponemos, lo tendremos que explicar poco a poco.

Para empezar os dejamos una foto de un trozo de nuestro precioso taller!

Pronto ... mas!